Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Germania - Croatia 1-2Prima surpriza adevarata de la Euro: Croatia a invins Germania si s-a calificat dupa doar doua meciuri in grupa. Germania n-a mai fost la fel de relaxata ca in meciul cu Polonia si bataiosii croati au inscris, cu noroc (foto Uefa, albastru: Olic, marcatorul golului doi), si nu s-au lasat egalati pe final.

Meciul a adus si primul cartonas rosu de la Euro, pentru germanul Schweinsteiger care a impins cu brutalitate un adversar (totusi, in multe campionate nationale din Europa n-ar fi luat mai mult de galben, dar noile recomandari UEFA pentru arbitri sunt ceva mai dure).

Croatia confirma la Euro ca victoria cu Anglia din ultima etapa a preliminariilor n-a fost un foc de paie.

Pentru locul doi se vor lupta Germania si echipa care va castiga duelul codaselor din seara aceasta, Polonia si Austria. In caz de egalitate in seara asta cu Austria, polonezii vor spera ca jocul rezultatelor (Germania sa se impiedice cu Austria, iar ei sa castige cu Croatia) ii va duce in sferturi.

Clasament grupa B

Meciuri anterioare:
Germania - Polonia 2-0
Austria - Croatia 0-1