Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Germania - Polonia 2-0



Fotografii si spectatorii din spatele portii Poloniei cred c-au obosit ferindu-se de "bombele" nemtilor. N-am mai vazut Germania sa inceapa vreun turneu final atat de convingator - joc in super-viteza, ocazii multe, suturi din toate pozitiile, al doilea gol al lui Podolski, de generic, dupa o greseala a stelistului Golanski.

Culmea este ca Polonia, care si-a cam obisnuit suporterii sa vina fara puncte de la turneele finale, n-a jucat deloc rau. Raportul suturilor a fost 14-12 pentru ei, dar jocul a parut oricum mai sanatos decat ce au aratat Austria si Croatia in celalalt meci al serii, astfel ca sperantele la Varsovia raman intacte.

In entuziasmul general din Germania probabil ca putina lume - poate ziarele? - va vorbi despre calcaiul lui Ahile al acestei echipe debordante: portarul Lehman, la 39 de ani, a fost destul de ezitant. In meciurile de dupa grupe va fi cu siguranta nevoie de mult mai multa exactitate in interventii.