Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Austria - Croatia 0-1



Austriecii au aplicat singura tactica posibila pentru a ajunge la Euro - l-au organizat. Absenti de 18 ani de la turneele finale (il mai tineti minte pe atacantul-capitan Toni Polster, cu chica de manelist la Italia '90?), s-au chinuit sa ajunga la poarta croatilor tot meciul, dupa ce au fost condusi inca din minutul 4 - gol (foto) dintr-un penalty corect acordat pentru o interventie neglijenta.

Numai ca austriecii nu mai au un Toni Polster care sa dea din coate pana intra cu tot cu minge in poarta si s-au chinuit contra unei Croatii care dupa pauza s-a retras in propria jumatate.

Antrenorul-chitarist fan Metallica Slaven Bilic are talentul de a-si motiva jucatorii de pe margine, asa ca croatii au mancat pamantul, in special Olic (nr. 18) care cred ca a alergat un maraton intreg.

Faza-memorabila in prima repriza cand numarul 4 austriac (Pogatetz) a reusit sa-l faulteze de 5 ori in 2 secunde pe un atacant croat, practic s-a urcat in spatele lui si l-a luat la pumni si picioare :). Arbitrul a dat fault dar s-a ferit sa-i dea al doilea galben austriacului. Cam penibil, o asemenea frecventa la lovituri n-am mai vazut de la meciurile lui Doroftei. Dar hai sa zicem ca acolo au fost cei 5% pentru gazde.