Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Tenis de pe alta planeta: Nadal - Federer 6-4,6-4,6-7,6-7,9-7Finala incredibila la Wimbledon, Roger Federer a ratat prima (si probabil singura) ocazie din cariera de a bate recordul lui Bjorn Borg (pe care l-a egalat anul trecut - 5 titluri consecutive pe iarba londoneza), fiind invins de rivalul sau Rafael Nadal, 22 de ani, care in urma cu cativa ani pur si simplu ura iarba pe care Federer il umilea de fiecare data.

Meciul a inceput la ora 16 ora Romaniei si s-a terminat la 23.30! Timpul efectiv de joc a fost de aproape 5 ore, insa meciul s-a intrerupt de doua ori pe motiv de ploaie si era sa se intrerupa din nou la final pe motiv de intuneric.

Lupta in teren a fost teribila. Nadal a castigat primele doua seturi (6-4, 6-4) in mai putin de doua ore si parea ca si-a surprins definitiv adversarul, insa Federer, desi incapabil sa faca break, a reusit sa intoarca printr-o concentrare parca de pe alta planeta (care s-a vazut in serviciul aproape ireprosabil), anuland si 2 mingi de meci pe parcurs, si a castigat doua seturi la tie-break (6-7, 6-7).

In ultimul set s-a mers din nou cap la cap, fara break-uri, pana cand Nadal a reusit sa rupa ritmul si a castigat cu 9-7 (in setul decisiv nu se joaca tie-break).

Cifre. Cat de echilibrat a fost meciul se vede din contorizarea punctelor castigate. Dupa 5 ore de joc, doar 5 puncte a castigat Nadal in plus! 209 la 204. Federer l-a zdrobit pe Nadal la numarul de asi (25 la 6), insa din numarul de greseli nefortate se vede ca elvetianul nu prea a fost in apele lui (52 fata de 27 in dreptul lui Nadal).

Finala s-a incheiat intr-o avalansa de blituri (cred ca 15 minute in sir nu s-au oprit), iar vara, dupa cum spuneau si comentatorii de pe Sport.ro, pare sa fie spaniola. Dupa finala campionatului european de fotbal, Spania recastiga, dupa 40 si ceva de ani, si trofeul masculin la Wimbledon.