Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

A castigat "corrida". Spania - Germania 1-0



A castigat echipa care a jucat cel mai frumos fotbal de-a lungul intregii competitii. Olanda, Portugalia sau Rusia au jucat si ele frumos, dar numai pana la un punct. Chiar si Romania poate fi inclusa in aceasta categorie (meciul cu Italia), dar numai Spania a dus lucrurile pana la capat.

In mod cu totul neasteptat, din moment ce indiferent de cat de frumos au jucat, Spania s-a impiedicat mereu la turneele finale din ultimii ani, de obicei in sferturi sau cel mult semifinale (ultima oara au castigat Europeanul din 1964).

Dictonul "Fotbalul este un joc 11 contra 11 in care la sfarsit castiga nemtii" a cazut duminica seara, cand Spania s-a impus cu acelasi joc frumos, variat si deschis pe care l-a aratat in toate meciurile de la Euro 2008 si a castigat competitia.

A castigat cel mai varstnic antrenor de la Euro, Luis Aragones, care inainte de turneu a socat toata Spania lasandu-l acasa pe veteranul Raul. Din echipa castigatoare ii remarc pe Fernando Torres, un atacant cu figura de licean si executii de "ucigas" cu sange rece (declarat omul meciului, vedeti lista completa a celor mai buni jucatori in toate meciurile aici), si Senna, un mijlocas mai putin vizibil pentru camerele TV, dar cu mare influenta in jocul de mijloc al Spaniei.