Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Olanda - Italia 3-0In cel mai frumos meci al competitiei de pana acum, Olanda a dus definitia "bulanului" la un cu totul alt nivel. Cu un gol din ofsaid clar si alte doua goluri date pe contraatac dupa ce mingea s-a aflat in aceeasi faza pe linia portii proprii, olandezii i-au naucit pe italieni si au obtinut prima victorie in fata lor dupa 30 de ani.

Italienii n-au jucat chiar asa de rau, iar la 0-2 au avut o multime de ocazii, astfel ca un 2-2 n-ar fi mirat pe nimeni. Totusi, nu le-a iesit mai nimic in fata portii, unde au ratat din toate pozitiile. Portarul Buffon a fost aspru criticat de comentatorul TVR pentru ezitarile de la goluri, dar si-a aratat clasa in doua dueluri 1 la 1. In prima repriza a evitat scorul de 0-3 in fata lui Van Nistelrooy, iar in a doua repriza a respins in faza in care Olanda a reusit pana la urma sa inscrie golul trei.

Ce ramane este un scor total neasteptat, socant pentru campioana mondiala Italia (care mai pierduse doar de doua ori contra Olandei pana acum), si care va incerca sa-si refaca moralul si pozitia in clasament vineri, contra Romaniei. Problema lor ar putea fi insa apararea de fier aratata de Romania contra Frantei, in cel mai urat meci de pana acum de la Euro.

Urmeaza, tot vineri, Franta-Olanda, in care olandezii, daca vor face acelasi joc in viteza si vertical pe poarta, n-ar trebui sa aiba probleme in fata unei echipe a Frantei ce a parut mai degraba batrinicioasa contra Romaniei.