Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Romania - Franta 0-0



Un meci cu un mare castig: apararea si un mare semn de intrebare: in atac n-am prea legat 3 pase si, cu tot efortul de laudat al lui D. Niculae, nu cred ca am tras vreun sut pe poarta.

Remarc toata apararea, care a fost ajutata foarte bine de Banel Nicolita. S-a vazut la acest meci foarte bine cat conteaza un jucator care nu straluceste, dar are 3 plamani. Banel mi-a amintit de efortul lui Dorinel Munteanu. Gradinescu tocmai spune la TV ca Banel a alergat cel mai mult din echipa Romaniei, peste 12 kilometri, urmat de Radoi.

Franta a fost surprinzator de inactiva si a parut in criza de idei in fata unei aparari romane sigura pe picioare.

In concluzie, am inceput mult mai bine decat acum 12 ani, cand debutam la Euro cu un 0-1 contra Frantei, gol Dugarry dupa o eroare a lui Stelea. Urmeaza un meci mai greu, pentru ca e greu de crezut ca Italia va fi la fel de ezitanta ca Franta.

Update: 110 kilometri a alergat echipa Romaniei, cu 6 km. mai mult decat echipa Frantei (via GSP.ro)