Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Italia - Spania 0-0, 2-4 (11 m.)

Italia - Spania, sfertul de la care se asteapta sa dea echipa ce va lupta pentru titlu cu Germania, a fost un meci frumos, in ciuda scorului de 0-0 dupa primele 90 de minute si prelungiri. Ambele echipe au jucat deschis si s-a ratat mult. Din pacate s-a ajuns din nou la penalty-uri, iar duelul n-a mai fost al atacantilor, ci al portarilor.

Dupa primele patru serii, Casillas a fost mai bun decat Buffon: 2 penalty-uri aparate, fata de unul singur. Apoi, Fabregas a inscris golul victoriei, prima in 88 de ani a Spaniei in fata Italiei.

Emotionante lacrimile lui Andrea Pirlo. Intotdeauna e greu sa pierzi la penalty-uri.

Urmeaza doua semifinale "vazute" inainte de foarte putini: Turcia - Germania si Spania - Rusia, reeditare a meciului din grupe (4-1 pentru Spania).