Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Spania - Rusia 4-1



Primul meci desfasurat integral pe ploaie de la Euro s-a adjudecat in minutul 44, cand Spania a marcat al doilea gol si a "scufundat" echipa Rusiei.

0-2 la pauza, cu gol luat chiar inainte de fluierul de final al reprizei, poate fi un scor imposibil de remontat, bineinteles daca nu esti echipa Germaniei.

Rusia, ajunsa oricum la aceasta competitie in urma unei minuni facute de Croatia, care a invins in ultima etapa a calificarilor Anglia pe Wembley si a lasat-o acasa, s-a inmuiat psihic in a doua repriza, desi jocul i-ar fi permis sa se agate de o echipa a Spaniei in plin experiment, fara vedeta Raul.

A urmat, logic, golul 3 si avem primul jucator care inscrie de trei ori intr-un meci la acest Euro, David Villa de la Valencia (apropo, ca sa fie hattrick veritabil ar fi trebuit sa inscrie toate golurile in aceeasi repriza).

O imagine graitoare pentru faptul ca Spania n-a castigat asa de usor precum o arata scorul este gestul nervos al antrenorului iberic Luis Aragones, facut la cateva secunde dupa ce Rusia a inscris golul de onoare, la scorul de 1-3. Aragones s-a uitat la ceas cu o miscare brusca de impiegat CFR, ingrijorat de ceea ce putea urma, cu toate ca mai erau de jucat doar 3-4 minute.

Rusia n-a mai reusit insa mai nimic (in afara sa mai ia un gol), si spera sa aiba mai mult curaj in fata adversarului de sambata, Grecia, care debuteaza in aceasta seara contra Suediei.