Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Germania - Turcia 3-2



Germanii au fost mai turci decat turcii in semifinala de miercuri seara. Desi turcii si-au facut norma de revenire fabuloasa in finalul meciului - a treia dupa cele cu Cehia si Croatia - germanii au facut un come-back la come-back si si-au mentinut imaginea de echipa care joaca la fel indiferent de scor.

(povestea meciului pe site-ul Uefa)

Alte puncte interesante/surprinzatoare ale meciului:
- Germania a avut doar 4-5 ocazii in tot meciul si a inscris de 3 ori
- Turcia a dominat clar partida cu foarte multe suturi la poarta si pe poarta
- Germania a stat la cutie si a contraatacat, desi "calculul hartiei" indica faptul ca Turcia va face acest lucru
- 3 din cele 5 goluri s-au dat pe greseli de portar. Daca la Germania am prezis asta inca de la primul meci, la turci este putin mai surprinzator. Iata insa ca nemtii au reusit sa ajunga in finala cu tot handicapul unui portar nesigur.