Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Calatorie spre centrul Pamantului (3D)

Calatorie spre centrul Pamantului este un film care merge vazut duminica dimineata cu copiii. Insa eu vorbesc despre versiunea 3D, care ruleaza la cinematografe, si pentru care iti trebuie o pereche de ochelari mai mari decat cei ai lui Ray Charles, chiar daca tu mai ai deja o alta pereche pe dedesubt. Asta nu mai e doar pentru copii.

Cea mai evidenta concluzie, pe care am tras-o inca din timpul filmului: 3D-ul iti da feeling-ul ca ai irosit de pomana toti anii in care ai fost la cinema pana acum si te-ai uitat la filme “normale”.

“Scene cheie”: - o ruleta desfasurata (ruleta de masurat) care ai senzatia ca iti intra in ochi
- un yo-yo, jucaria aceea rotunda pe un fir, aruncat in directia spectatorului, provoaca aceeasi reactie instinctiva pentru fiecare din sala: “fereste capul neamule!”
- un peste carnivor care sare brusc din apa cu dintii ranjiti in directia ta te face sa te intrebi daca nu cumva povestioara asta pentru copii este un film horror

Senzatia de 3D mi s-a parut usor obositoare la un moment dat, probabil tehnologia mai trebuie imbunatatita. Insa efectul este oricum foarte surprinzator si interesant. De incercat. Un alt film care ruleaza la cinema in 3D este Bolt (desene animate).

Trailer Calatorie spre centrul Pamantului (evident, doar 2D)