Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

PSD pe primul loc. N-ai votat, nu te plange.

Nu e de mirare ca PSD a luat cele mai multe voturi, avand in vedere ca cine mai gandeste in tara asta a stat acasa in loc sa voteze.

Vad totusi partea plina a paharului:
1. PRM si PNG au fost asezate la locul lor - nu au intrat in Parlament.
2. Uninominalul, chiar daca astazi pare o sursa de confuzii (trebuie sa alegi un om pe care nu il cunosti), este un mecanism care s-a pus in miscare. La viitoarele alegeri selectia va fi mult mai dura. A facut treaba, e votat, n-a facut, out! Pedeapsa populara va functiona (macar ea), intr-o tara satula de nedreptate.

+ Bonus, cateva previziuni interesante despre viitoarele negocieri de la un jurnalist cu multi ani de experienta pe domeniul politic, Pavel Lucescu intervievat de Mihnea Maruta