Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Flanco da, Domo nu

Si pentru ca tot remarca lumea lucruri pozitive la companiile romanesti de IT, e de povestit faptul ca Flanco m-a surprins astazi foarte placut.

Pe scurt, am cumparat de la ei duminica doua accesorii IT - nu conteaza produsele - pe care azi le-am returnat, pentru ca situatia era de asa natura ca nu mai aveam ce face cu ele :) Problema era ca intre timp le desigilasem din ambalajul original, deci nu mai puteau fi vandute ca noi. Compania nu mi-a dat banii inapoi, insa mi-a permis sa cumpar alte produse de valoarea respectiva, cu toate ca nu erau obligati sa faca lucrul asta.

Pentru carcotasi, precizez ca nu am mentionat niciodata faptul ca sunt ziarist.

Si tot pentru carcotasi, pusi in situatii similare, precizez ca am intrebat la Protectia Consumatorului si magazinele NU sunt obligate de lege sa returneze banii pe marfa adusa inapoi (cand marfa nu are niciun defect). Acele magazine care returneaza banii intr-o anumita perioada fara sa puna nicio intrebare o fac din ratiuni de marketing si anunta public acest lucru ("puteti returna produsele in X zile, no questions asked").

Si apropo, la una calda merge si una rece. Prietenii de la Domo, desi mi-au spus la achizitionarea unui produs ca in 48 de ore pot sa il returnez fara nicio problema, cand chiar m-au vazut cu produsul in brate s-au codit si s-au invartit o gramada, si m-au mai si intrebat de ce l-am adus inapoi. Pana la urma mi-au dat banii inapoi dar impresia negativa a ramas.