Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

CFR, lasa hartia si pixul deoparte...

Prima oara cand si-a facut calcule inainte de meci, CFR a pierdut.

"Ne-ar prinde bine un egal", "daca scoatem 4 puncte din 6 in dubla cu Bordeaux suntem calificati", etc. Idei care pana la acest meci nu existau in discursul conducatorilor de la Cluj.

CFR ar trebui sa-si recapete bucuria de a juca fara presiunea calculelor, la fel ca in primele meciuri cu Roma si Chelsea. CFR este totusi "ultima gaina" (macar ca brand) din tarcul Champions League, echipa cotata cu cele mai mici sanse la inceputul competitiei, asa ca nimeni n-are pretentii exagerate: orice punct obtinut e un bonus.

Este o echipa frumoasa, dar fara experienta si fara forta de grup a unor nume grele din Europa. Cel putin deocamdata. Poate n-ar fi rau ca macar in acest prim an de participare sa lase de-o parte calculele si sa se bucure de frumusetea jocului in Liga Campionilor. Si poate vor aparea si alte puncte. Iar daca nu, nimeni n-are dreptul sa ii arate cu degetul pentru ca deja au obtinut imens de mult intr-o grupa de foc.