Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Transmisie de 5 stelePare a fi cea mai buna transmisie din istorie, cea de la acest Euro. Se filmeaza din unghiuri noi, despre care nu stiam ca exista - mai ales camera in miscare care traverseaza terenul pe deasupra - si se dau niste reluari incredibile. Super-slow-motion in care poti vedea cum se muleaza mingea pe capul jucatorului care o loveste, cum tresalta muschii gambei la o intrare prin alunecare sau cum se umfla corzile vocale la un duel aerian.

N-am mai vazut reluari de genul acesta de prin anii '90 cand ma uitam la emisiunea Ran de pe Sat1, cu rezumate din liga germana. Numai ca acum sunt de o calitate mai buna.

Si cand ma gandesc cum se lauda Kanal D sau Antena 1 ca transmit nu stiu ce derby cu 20 de camere si nu sunt in stare sa-ti dea o reluare ca lumea la care sa vezi macar daca a fost sau nu ofsaid, nu mai vorbim de alte detalii "anatomice" care se pot vedea la acest Euro.