Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Rusia – Suedia 2-0, Grecia - campioana de pe ultimul loc

Echipa “stransa de pe plaja” a Rusiei (ajunsa la Euro dupa cadoul facut in preliminarii de Croatia care a lasat Anglia acasa) a realizat un come-back spectaculos dupa debutul slab, infrangere 1-4 cu Spania. Rusii au jucat bine si au invins Grecia in meciul doi, in lupta pentru supravietuire (si grecii pierdusera primul meci) si au jucat si mai bine in ultimul meci, realizand surpriza contra favoritei Suedia.

Cele doua echipe s-au luptat pentru locul doi in ultimul meci si rusii au fost mult mai pragmatici decat suedezii pe parcursul jocului. Doar pe final, la 2-0, si-au permis sa se joace cu ocaziile, lasand sa se intrevada un oarecare “balcanism” al atacantilor, care s-ar putea razbuna in sfertul cu Olanda.

In celalalt meci, Grecia a ratat “la mustata” obtinerea primului punct (1-2 cu Spania, golul infrangerii venit in minutul 88, iar Spania arata ca e puternica pe final de meci dupa ce a invins si Suedia tot in ultimele minute). Grecii au “reusit” astfel contra-performanta de a fi singura echipa care nu obtine niciun punct la Euro 2008.