Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Rusia - Spania 0-3Dupa ce a uimit toata Europa cu jocul din sfertul cu Olanda, Rusia si-a regasit conditia de echipa neputincioasa contra Spaniei, de la care mai pierduse o data, in grupe, tot la diferenta de trei goluri.

Cu un raport al suturilor pe poarta de 1-10, Rusia nu putea spera la un rezultat mai bun. Si totusi, in prima repriza rusii au avut ocaziile mai clare, chiar daca n-au dat niciun sut pe spatiul portii. Repriza a doua a fost insa decisa de schimbarea facuta de Luis Aragones, care l-a introdus in echipa Spaniei pe Cesc Fabregas. Jucatorul lui Arsenal a ordonat imediat jocul spaniolilor si a dat si doua pase de gol.

Spania a jucat cu multa fantezie si putem spera la o finala frumoasa contra Germaniei, o echipa care de asemenea a aratat un fotbal foarte cursiv la acest Euro. Una dintre necunoscutele spaniolilor este daca Villa, golgeterul echipei si al turneului (cu 4 goluri pana acum), accidentat in semifinala, isi va reveni pana duminica, ziua marii finale.