Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Olanda – Franta 4-1

Meciul care a stabilit clar cine este principala favorita la castigarea Euro in acest an.

Olanda a deschis scorul si a jucat mai ofensiv, in timp ce Frantei i s-a refuzat la scorul de 0-1 un penalty la un hent clar in careu, care in mod normal se putea solda si cu un cartonas rosu pentru fundasul olandez.

In rest, povestea din meciul cu Italia s-a repetat, olandezii dand drumul unei moristi ametitoare de pase, combinatii si fantezie. La asta s-au adaugat si niste executii de exceptie, suturi de la distanta pe traiectorii greu de intuit, Franta fiind invinsa fara drept de apel.

Chibitii spun ca Olanda in mod normal nu se va omori cu firea in meciul cu Romania, fiind in interesul ei ca Romania sa se califice, iar periculoasele rivale Franta si Italia, chiar daca invinse clar in grupa, sa iasa prematur din cursa pentru trofeu.

Cu siguranta insa ca olandezii nu se vor da la o parte contra noastra si nici nu isi vor baga singuri mingea in poarta, cum au impresia unii suporteri mai infocati ai Romaniei.