Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Grecia – Suedia 0-2Suedezii au invins campioana Europei en-titre, Grecia, cu un prim gol marcat tarziu, in minutul 67, de Zlatan Ibrahimovic (foto: Uefa), care nu mai marcase pentru nationala suedeza de trei ani.

Recunoscut pentru golurile memorabile pe care le inscrie (vezi golul prin care Suedia a egalat Italia la Euro 2004, cand Ibrahimovici a inscris din careu desi se afla cu spatele la poarta), Ibrahimovici a inscris si acum un gol spectaculos dupa un un-doi cu celalalt atacant suedez, "tanarul" Henrik Larsson (36 de ani).

Antrenorul elenilor, Otto Rehhagel, a reactionat imediat si a introdus un atacant in locul unui fundas, la care antrenorul Suediei a replicat indraznet cu scoaterea lui Ibrahimovici si introducerea unui alt atacant.

Totusi, golul doi a venit de la un fundas, suedezul Hansson care a profitat de nesiguranta din apararea grecilor. Hansson a inscris aproape de pe linia portii luptandu-se cu doi aparatori greci si cu portarul Nikopolidis, care cu cateva secunde inainte respinsese sutul lui Ljungberg. Pasa venise tot de la Henrik Larsson, care in cele 90 de minute jucate si-a ignorat varsta si a alergat 10,79 km.

Asa s-a incheiat prima runda de meciuri la Euro, cu o concluzie interesanta - ambele campioane en-titre, atat cea europeana (Grecia), cat si cea mondiala (Italia) au fost tradate de arma lor principala - apararea - si au pierdut clar primele meciuri.

De miercuri incepe lupta adevarata si incep si calculele, o data cu runda a doua de meciuri.