Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Euro 2008, prima zi

Elvetia - Cehia 0-1



Un meci destul de slab, cehii par sa fi uitat lectia generatiilor trecute (in '96 Nedved si Poborsky au ajuns in finala pierduta cu Germania), iar de la elvetieni nu prea am avut ce pretentii sa avem, in afara de ambitia tarii organizatoare. Pana la urma mingea a intrat in "ate", spre finalul meciului, dupa mai multe "avioane" - intr-adevar pot sa confirm ce spuneau comentatorii, am jucat cu mingea oficiala Euro si este ceva mai usoara, poate de aici si multele lovituri libere executate peste poarta.

Portugalia - Turcia 2-0



Portughezii s-au distrat cu o echipa care a dat un singur sut pe poarta in tot meciul. Nu m-am putut opri sa ma intreb ce s-ar fi facut portughezii daca ar fi fost in locul nostru, in grupa C, cu Franta, Italia si Olanda. Probabil ca mingicarii Deco si Ronaldo ar fi mancat putina iarba, la propriu. Dar asa, a fost distractie, calcaie si smecherii, urmeaza aceeasi reteta cu Elvetia si cu Cehia, si declaratia de dupa meci a antrenorului lusitanilor, Scolari, nu pare deloc fortata: "Suntem calificati 50%".