Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Elvetia - Turcia 1-2Un meci plin de apa si sange, castigat de Turcia in penultima faza a meciului, cu un gol pe contraatac.

Apa - pentru ca in prima repriza a pornit o ploaie torentiala care a inmuiat terenul fara insa sa il strice. Ploaia mi-a amintit de meciurile din liceu, cand jucam zeci de minute cu apa pana la glezne. Cu alte cuvinte, un fel de polo, in care regulile se schimba iar mingea trebuie jucata mai mult pe sus ca sa nu se opreasca in balti. Tot o balta le-a inlesnit elvetienilor marcarea primului gol, mingea oprindu-se exact in punctul in care putea fi cel mai usor trimisa in poarta.

Ploaia s-a oprit inainte de pauza, iar pana a inceput a doua repriza deja sistemul de drenaj rezolvase problema, asa ca repriza s-a jucat in conditii bune.

Sange - doi turci si-au spart capul in timpul meciului, iar unul dintre ei a fost trimis in doua randuri la margine pentru a-i fi oprita sangerarea abundenta.

In concluzie, un meci spectaculos mai mult pentru amatorii de partide de mare lupta - dupa care avem si prima eliminata, Elvetia.

Cehia si Turcia se vor lupta in ultima runda pentru locul doi. Cele doua pornesc de la acelasi golaveraj (2-3), astfel ca un meci egal s-ar putea solda cu penalty-uri pentru stabilirea echipei care merge in sferturi, alaturi de Portugalia.