Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

De ce este importanta amintirea mineriadelor

Cristoiu se intreba retoric aseara la TV "cine isi mai aminteste si cui ii mai pasa de mineriade dupa atatia ani".

E drept ca despre nazism si insemnele lor nu numai ca nu mai vrea nimeni sa vorbeasca, dar in unele tari este chiar interzis, insa in acel caz a existat un proces la Nurnberg, niste condamnari, sanctiuni care in cazul mineriadelor au atins doar executantul unor ordine, dl. Miron Cosma, lasand in libertate "creierele".

Iar si acum, la peste 60 de ani de la "evenimente", cand prin vreo tara sud-americana se mai gaseste vreun fost ofiter SS-ist in viata, se face mare tam-tam iar rudele victimelor cer in mod public pedepse cu inchisoarea.

Chiar si pentru mosuleti trecuti de 70-80 de ani, dl. Cristoiu, justitia trebuie sa-si faca mai devreme sau mai tarziu datoria. Asa ca nu subestimati setea de dreptate care zace in cei fugariti de mineri in anii '90 prin Bucuresti.