Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Cum se departajeaza echipele in grupe, in caz de egalitate de puncte

Criteriile de departajare intre echipele din grupele Euro, in caz de egalitate de puncte, sunt, in ordine, urmatoarele: (regulamentul Euro, art. 7.07)

1. Rezultatul meciului direct
2. Golaveraj
3. Numar de goluri marcate
4. Coeficientul din calificarile pentru World Cup 2006 si Euro 2008 (numar de puncte raportat la numarul de meciuri jucate)
5. Gradul de fair-play la Euro (nu se specifica mai exact, probabil se refera la numarul de cartonase primite)
6. Tragere la sorti

(In 99,99% din cazuri dupa aplicarea primelor 3 criterii se face departajarea)

Exista si o exceptie, daca doua echipe cu acelasi numar de puncte, golaveraj egal si numar de goluri marcate in grupa egal (deci care nu sunt departajate dupa aplicarea primelor 3 criterii) au jucat intre ele ultimul meci din grupa si tot nu s-au departajat, la finalul meciului se vor executa lovituri de pedeapsa. Este posibilul caz din grupa A, unde Cehia si Turcia au acelasi numar de puncte si acelasi golaveraj inainte de ultimul meci, pe care il vor juca una impotriva alteia. Daca meciul se va incheia la egalitate, se va aplica regula penalty-urilor pentru departajare.