Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Croatia castiga grupa en-fanfare, Germania isi asigura “sferturile” fara emotiiCroatia este marea performera de pana acum a Euro, prima echipa care incheie grupa cu trei victorii, desi in ultimul joc a intrat cu multe rezerve.

Polonia avea sanse doar pur teoretice de a se califica (victorie cu Croatia combinata cu o victorie a Austriei in fata Germaniei, dar la diferenta mai mica de goluri), si n-a parut sa-si fi revenit dupa socul egalarii in ultimul minut in meciul cu Austria.

Germania a castigat fara emotii mari meciul cu Austria (un egal le-ar fi fost de asemenea suficient nemtilor) prin primul gol marcat din lovitura libera la acest turneu de catre Ballack– au inceput sa se obisnuiasca jucatorii cu dinamica noului balon.

Cunoastem deja primele doua sferturi de finala: Portugalia – Germania si Turcia – Croatia. In afara de Olanda si Spania, ultimele doua locuri in sferturi se vor alege intre Romania, Franta si Italia, pe de o parte, si Suedia si Rusia, pe de alta parte.

Clasament final grupa B