Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Concluzii dupa faza grupelor

Trei echipe au reusit maximum de puncte: Daca pentru Spania nu este o surpriza, Croatia si mai ales Olanda, in cea mai grea grupa, si-au depasit conditia de echipe cu sansa a doua sau chiar a treia, in cazul Olandei.

Doar 5 din cele 16 participante n-au reusit nicio victorie: Austria, Polonia, Romania, Franta si Grecia. Ultima este singura care n-a luat nici macar un punct, inscriind un singur gol.

Romania a reusit doua puncte in “grupa mortii”, rezultat peste asteptarile multora. Insa a lasat impresia ca, daca ar fi avut un psihic mai puternic, ar fi putut obtine mai mult.

Putine surprize. De fapt, mai mult jumatati de surpriza. Calificarea Turciei in fata Cehiei, performanta Croatiei si a Olandei, rezultatul foarte slab al Frantei (daca asta mai e ceva neasteptat, dupa retragerea lui Zidane).

Este foarte greu de dat gol din lovitura libera. Noua minge oficiala a Euro, considerata cea mai buna din istorie pentru atacanti, nu vrea cu niciun chip sa intre in poarta la loviturile libere din afara careului. Ballack a dat un exemplu de cum se poate inscrie, renuntand la efectul accentuat si preferand un sut cu “siretul”, in forta (gol in meciul contra Austriei).

Sferturile sunt: Portugalia – Germania, Turcia – Croatia, Olanda – Rusia si Spania – Italia. Greu de spus cine are mai multe sanse, insa specialistii dau ca principale favorite Olanda si Portugalia. N-as neglija nici “bestia adormita” Italia.