Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Cehia - Turcia 2-3, Elvetia - Portugalia 2-0

Turcia a castigat meciul in minutul 85, cand la scorul de 2-1 pentru Cehia, capitanul Nihat s-a calmat facandu-i semn nou-intratului Kazim Kazim, si colegilor, sa se relaxeze. Kazim Kazim tocmai gresise inca o centrare, iar turcii erau in mare dificultate.

Nihat parca a presimtit ce avea sa urmeze: un gol in minutul 87 marcat de el, dupa o mare gafa a portarului ceh (prima mare gafa de portar la Euro si probabil cea mai norocoasa faza din cariera lui Nihat), si inca un gol spectaculos, tot in contul capitanului turc, in minutul 89.

"Thriller!", a strigat comentatorul televiziunii grecesti. Insa nu se terminase inca. Intr-un acces de furie 100% balcanica, portarul turc s-a apucat sa imbranceasca un adversar si a fost eliminat, fortandu-l pe antrenorul Terim sa trimita in poarta un fundas. Care insa a avut norocul sa n-aiba nicio ocazie la poarta sa in cele 2 minute ramase, iar Turcia merge in sferturi.

In celalalt meci al grupei, Portugalia, deja castigatoare a grupei, a intrat pe teren cu doar patru titulari fata de victoria anterioara, si a pierdut fara sa-si bata capul prea mult, 0-2 cu ultima clasata Elvetia.

Clasament final grupa A