Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Care e dom'le intrebarea?

Daca as fi fotbalist i-as forta pe reporterii sportivi sa gandeasca intrebarile mai mult. Pentru asta as raspunde la toate pseudo-intrebarile cu "Asa, si?".

La orice jurnal sportiv vezi clasica intrebare care de fapt nu e intrebare ci afirmatie, ca in acest interviu luat lui Lobont:

Reporter: Vieira s-a accidentat si va lipsi in meciul cu Romania iar Cannavaro a iesit mai repede din antrenament
Lobont: Asa, si?

Foarte corect. Care e dom'le intrebarea?

Cu alte cuvinte, ce se intampla de fapt (este deja un fenomen) - reporterul ii da o informatie intervievatului si asteapta zambitor un comentariu. Dupa care face stire. Ce daca stirea ar iesi mult mai buna daca el s-ar chinui sa puna 1-2 intrebari inteligente? N-are a face, e plina presa sportiva de stiri facute din pareri, declaratii razboinice si reactii la declaratii razboinice.

Cand pui intrebari stereotipe (ca sa nu fiu mai dur) primesti raspunsuri la fel si rezulta stiri-sablon. Uneori o mai iei "in barba" si cate unul te trateaza ca Lobont. Dar asta e, o cam meriti. Hai sa gandim mai mult intrebarile alea si hai sa gandim mai mult sportul in general. De-asta e de apreciat ce face Vochin cu analizele tactice la GSP.