Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Decat deloc, mai bine putin Coelho

O multime de oameni isi doresc (altii chiar au facut, banuiesc) anti-fan-cluburi Paulo Coelho. De ce? Pentru ca, zic ei, literatura lui este facila, ia concepte complexe si le face comerciale, ca sa le rumege toata lumea si el sa faca banu’ gros.

Nu vad nimic rau in faptul ca un public foarte larg, consumator de milioane de produse proaste (de la periuta de dinti pana la masina si filme) are acces, datorita unui scriitor, la niste idei complicate spuse pe limba lor.

Chiar daca rezulta niste carti subtiri, ele sunt poarta prin care cei mai ambitiosi dintre cititori capata acces la cartile groase, ale greilor literaturii universale. E un fel de alfabetizare pentru mase si o sansa pentru diverse persoane, cu diverse sanse ratate la educatie, de a-si pune probleme care in mod normal nu prea apar in pauza publicitara de la Vacanta Mare.

Putin e mai bine decat deloc.

PS. Apropo de (in)cultura, m-am rusinat in fata unei prietene care mi-a spus ca i-a placut chiar mai mult Muntele Vrajit de Thomas Mann cand l-a citit a doua oara. Inca un titlu pe care il trec pe lista cartilor de citit la pensie (ca un concediu nu cred ca ajunge la cat de groasa e).