Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Ce varsta aveti, doamna?

Cica este nepoliticos sa intrebi o femeie direct cati ani are. Dar e sanatos. Pentru ea.

Sa explicam. Daca femeia n-are nicio problema si e cu picioarele pe pamant, va raspunde. “Am X ani”. Ea raspunde, tu iti alinezi curiozitatea. Problem solved.

Daca ea este jenata de intrebare si nu raspunde, eventual se si supara, se cheama ca i-ai facut un serviciu. Daca ai multa rabdare in ziua respectiva, poti chiar sa ii explici si de ce. Ai ajutat-o sa se gandeasca si eventual sa isi dea seama de faptul ca de varsta nu trebuie sa te temi, ba mai mult, cu cat reusesti mai bine s-o accepti si s-o intelegi, cu atat mai multe sanse ai sa fii fericit.

Daca te lupti cu timpul, n-ai cum sa castigi. El castiga intotdeauna. Asa ca doamnelor si domnisoarelor (eventual, si domnilor care aveti acest stres), acceptati ideea ca ati implinit X ani si concentrati-va pe alte lucruri, cu adevarat importante.

Varsta nu tine de noi, ci ne este data. Cum spun japonezii: este karma.