Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

3 piese de teatru

Edward al treilea – Teatrul National Bucuresti In rolul principal este Ion Caramitru. Un rol bun, desi un rege atat de puternic e greu de presupus ca ar putea convinge atata amar de armata sa-si dea viata in lupta, el avand un inceput de burtica. Dar sa nu fiu prea rau.

Minus: Are unele scene prea lungi. Cea in care fiul regelui si batranul sfetnic sunt asediati, iar ei filozofeaza despre cate-n luna si in stele, plictiseste. Cea in care Edward ii dicteaza scribului o poezie de dragoste este la fel de lunga, dar macar e mai amuzanta.

Plus: Decorul este minimalist si inteligent. O poarta multifunctionala se roteste, invarteste, aluneca, se suceste si acopera 90% din necesarul decorului in toata piesa, fara sa iti lase impresia de lucru de mantuiala.

Veronika se pregateste sa moara – Teatrul Odeon Piesa este o adaptare destul de corecta dupa romanul lui Paulo Coelho. In rolul doctorului din sanatoriu, Florin Zamfirescu, convingator. Ca inovatie, in piesa apare si personajul-Coelho, pe post de povestitor. Realizarea nu este geniala, dar merita efortul.

Aceeasi concluzie si pentru Batranul – Teatrul Notarra. O poveste ruseasca clasica, in care singurul personaj pozitiv este si singurul care o incaseaza, piesa merita efortul. Iar asta este chiar un cuvant potrivit pentru chinuiala de a sta vreo doua ore pe scaunele incredibil de incomode pentru anul 2008 ale teatrului Notarra. Un motiv suficient ca sa nu mai calc pe acolo pana n-aud ca s-a renovat.