Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Ultimul schior din Bucuresti?

O scena rara: un schior echipat complet, cu schiurile pe umar si betele in mana, dar fara niciun alt bagaj, asteapta autobuzul pentru Parcul Tineretului. Motivul? L-am intrebat pe el.



- Veniti de la munte?
- Nu, merg in parc sa schiez.
- E buna zapada?
- Excelenta. La munte rar apuci asemenea zapada.
- Sunteti original. Mai sunt si alti schiori acolo?
- N-am mai vazut altii, doar vreo 2 sau 3 cu placile.
- Ati mai fost anul asta cu schiurile in parc?
- Am fost si ieri si alaltaieri.



L-am felicitat si i-am urat distractie placuta.

Mai tarziu, in aceeasi zi, am ajuns si eu in parc, unde, vorba compunerilor din copilarie, distractia era in toi. Lumea se dadea pe derdelush care cu ce putea: sania, cu nailonul, cu placa, cu bobul, chiar si cu talpa sau cu alte accesorii casnice cum se poate vedea mai jos.



Se distra chiar si cineva in scaunul cu rotile. Si cand te gandesti ca toate astea se intampla pe o panta naturala, unde primaria n-a facut niciun efort sa amenajeze un snow-park sau alte chestii SF din tari de peste mari si tari (foto 3,4: Dragos Tanase).