Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Pe panoul din imagine scrie "Teren salubrizat si imprejmuit de Primaria sectorului 3". Se pare ca partea cu deszapezirea nu tine de ei. Lumea circula pe strada de o saptamana in dreptul acestui teren, deoarece trotuarul este plin de zapada, iar din el iese ceva mai departe o teava elastica, amenintatoare ca o planta carnivora (probabil parte din mega-proiectul Netcity).

In schimb, pentru ca oamenii sa poata sa se certe in bune conditii, intrarea in Tribunalul de sector a fost deszapezita exemplar. Bravo!