Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

I am not legend

Despre filmul I am legend (Legenda vie) cu Will Smith.
Daca nu l-ati vazut, mai jos veti afla detalii despre subiect. Dar asta nu e o avertizare ci o recomandare de a citi mai departe. Pentru ca numai asa veti afla ca filmul e varza. Si mai rau, ca una se marketeaza si alta se intampla in film.

Desi in tot trailerul de prezentare, lung de 1 minut si 58 de secunde, ca si pe afis, ca si in destulele cronici pe care le-am citit, nu apare niciunul, filmul e plin de monstri. Desi bazat pe o idee generoasa (Will Smith este ultimul om in viata intr-un New York parasit), de la jumatate incolo filmul se transforma intr-o versiune moderna a videoclipului Thriller al lui Michael Jackson. Se lasa balta orice idee de scenariu inteligent si se baga la greu monstri care urla si alearga peste tot fugarindu-l pe bietul print din Bel Air.

In concluzie, daca totusi va duceti la film, e bine sa stiti ca personajele cele mai interesante sunt Shrek si Bob Marley, cu aparitii colaterale, iar cea mai buna chestie in tot filmul este titlul.