Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Dolce se vinde si la 930

Am sunat intr-o zi la Romtelecom sa intreb niste chestii. Dupa ce am intrebat, tanti m-a surprins cu o intrebare "dar de serviciul Dolce ati auzit?". Intrigat, am continuat discutia cu toate ca stiam ca Dolce (tv prin satelit) ar fi de doua ori mai scump pentru mine decat cablul pe care il am acum, la acelasi numar de canale TV si televizoare.

Tanti nu s-a lasat si mi-a spus despre pretul Dolce, ceva de genul sub 5 euro pe luna. Asa ca am facut impreuna cu ea la telefon calculele. Da, a admis ea, e si un decodor la mijloc, da, pentru un televizor in plus se plateste in plus, si da, daca nu semnezi pe 2 ani, mai sunt niste taxe de activare la mijloc. Aduna tot si imparte la luna, o sa-ti dea dublu decat dau eu acum pe cablu, pe un pachet full-option de la un furnizor clasic.

A fost de acord cu calculul si am admirat-o pentru rabdare, dar tot nu s-a lasat - "da, dar stiti ce calitate are imaginea si sunetul digital?". Corect, dar pana imi iau vreo plasma HDTV, si la cat ma uit eu la TV, merge si asa. Oricum o nota buna pentru talentul de vanzari al fetei.