Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

TV-ul bate spectatorul de fotbal

Tot fotbalistic. Iti trebuie ceva tupeu ca sa pui un meci de fotbal in Bucuresti la ora 22, indiferent de presiunea televiziunilor. (cazul Dinamo - Lazio) Numai cine n-a fost la meci in nocturna nu stie ce dezastru de infrastructura presupune sa aduni 50.000 de oameni intr-un singur loc, care de altfel este inconjurat de strazi inguste si intunecoase (cu noroi daca a plouat de curand), fara locuri de parcare, fara mijloace de transport de la fata locului.