Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Dar cu AEK Atena ce-ati avut?

Sport Total FM - aveam o parere din ce in ce mai buna despre el, dar cei doi realizatori ai emisiunii de seara (nu sunt un ascultator atat de fidel incat sa stiu cum ii cheama) s-au facut de ras joi seara cand chipurile au transmis in direct tragerea la sorti a grupelor Ch. League.

O serie interminabila de interjectii, glume de santier, discutii fara rost si fara sir, intrerupte din cand in cand de cate o observatie "A, ia uite a mai iesit o echipa din urna". Mi-a parut rau ca sunt blocat in trafic si n-am alt mod de a afla cu cine va juca Steaua.

Dragilor, audienta voastra nu e formata doar din copii de 14 ani care rad la glumele voastre indoielnice - un exemplu "trofeul primit de fotbalistul X seamana cu o mireasa cu par" (cu toate ca daca o mai tineti mult asa acolo veti ajunge). pe langa discutiile voastre private, pe post ar trebui sa mai ajunga si informatie. De exemplu, in timpul unei trageri la sorti, ar fi fost util sa spuneti care este componenta grupelor pe masura ce ele se formau, in ce grupe poate ajunge Steaua, cu ce adversari poate juca. Nu sa cititi pe post pariurile voastre personale si sa va distrati ca ati avut sau nu inspiratie cand le-ati facut. Alea sincer chiar nu ma interesau si mi-a parut foarte rau ca 1) nu eram la un televizor sa vad transmisia si 2) ca nu am gasit in timp util alt post de radio care sa transmita.

asta e, ghinionul meu.

In alta ordine de idei, suspect de neprofesioniste majoritatea televiziunilor care au relatat senine joi seara ca Steaua va juca cu Arsenal, Sevilla si Slavia Praga. Fara sa aminteasca macar ca Sevilla nu este un adversar sigur, pentru ca meciul retur cu AEK Atena a fost amanat si se va juca abia pe 3 septembrie. E drept ca Sevilla este favorita dupa 2-0 in tur, dar de aici si pana la a conchide ca vom juca cu Sevilla este cale lunga si foarte nejurnalistica. Pentru chibitii din Cismigiu este ok, dar pentru institutii de presa care ar trebui sa informeze corect, nu prea. Sa auzim de bine.