Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Ce site-uri de sport mai citim

Dezamagirea anului, online...noul design al site-ului Gazeta Sporturilor. La circa un an (sau mai mult?) de cand am auzit ca va fi schimbat si 2 luni de la termenul anuntat initial, GSP.ro si-a aratat noul design. Inca nu m-am prins ce are diferit de cel de dinainte. Aceeasi organizare deficitara a continutului, cu o grafica ceva mai putin suparatoare pentru ochi, dar la fel de greu de gasit repede ceva anume. Exista de exemplu rubrica "Fotbalul mare", care n-am inteles la ce se refera.. poate la campionatele din Scandinavia cu multi fotbalisti inalti? As fi preferat o organizare logica a paginii, fara sa fiu obligat sa scrollez kilometri in jos pentru a gasi ce ma intereseaza.

Mai grav e ca se ia. Vad ca si Onlinesport, un site care imi placea pentru ca gaseam rapid o informatie anume (de exemplu, clasamentul Diviziei A, a carui locatie in GSP era o enigma), a trecut pe acelasi stil de a organiza stirile, una sub alta, stil blog. Mai ramane Prosport-ul, singurul cu un design mai utilizabil, pacat ca nu prea ai ce citi acolo.

Deci ce site citeste omul interesat de sport, pana la urma? Mare dilema.

De sport.ro n-am vorbit pentru ca ma refeream la site-uri de sport, nu la conceptul TV "stiri sportive fara sport" adus pe Internet.