Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Comentatorii ProTV s-au calificat in sferturile Ch. League

Comentatorii ProTv au lovit din nou, la meciul Liverpool-Barcelona de marti seara din Champions League. De data asta nu cu enormitati, ci dimpotriva, au curs pe banda rulanta expresiile inspirate.

Nu stiu ce-o fi fost cu ei, dar:

1. E destul de mic fotbalul mare (pentru ca an de an se lupta pentru trofeu aceleasi echipe)

2. Suporterii lui Liverpool sunt si ei in aparare, prin cantecele lor (cand, pe final, Liverpool incerca sa evite sa incaseze inca un gol, care ar fi dus la eliminare, iar tribuna ii incuraja cantand in continuu)

3. Ouch, Crouch! (la o ratare mare din fata portii a englezului Peter Crouch de la Liverpool)

4. Liverpool are de partea sa si scorul, si corul (tot apropo de cantecele fantastice ale tribunei engleze)

Daca nu ma insel, era vorba de Vadim Vijeu si Costi Mocanu.

Pentru cei mai putin "conectati", informatie de background: Liverpool s-a calificat in sferturi, desi a pierdut cu 0-1 (pentru ca in tur invinsese cu 2-1 la Barcelona).

In (cu totul) alta ordine de idei televizoristica, foarte tare titlul de emisiune din seara asta de la OTV: Viitorul tatic Silviu Prigoana, acuzat ca nu si-a platit datoriile la fisc!