Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Gandire de antreprenor din UE

Proprietarul a 2 terenuri de fotbal pe suprafata artificiala din Bucuresti (sos. Oltenitei, Berceni) a avut o idee laudabila - sa opreasca activitatea timp de 2-3 luni pentru a renova terenurile (pe buna dreptate, multe terenuri din Bucuresti au intrat in faza a doua a existentei, in care este nevoie de renovari).

Desi a anuntat pe toti cei care aveau rezervari ca pana in martie terenurile vor fi inchise, am aflat ca ulterior s-a razgandit si nu le-a mai inchis.

Motivul? Citez: "Au fost multe cereri de inchiriere pentru ca a fost vreme buna".

Omul n-a putut sa gandeasca mai mult de o mutare in avans. "Daca sunt cereri, nu inchid terenurile". Ce daca plasele din jur si mocheta sunt varza si la un meci de 2 ore se pierd cel putin 15-20 de minute doar alergand sa recuperezi mingea din balarii?

Evident, la primavara, cand va fi vreme buna si cererea va creste, va fi in cele din urma nevoit sa inchida terenurile pentru reparatii, pentru ca si baietii de cartier au standardele lor si isi vor cauta sa joace fotbal in alta parte, cu conditii mai bune. In cele 2 saptamani de confuzie (se inchide, nu se inchide?) cel putin eu si colegii de alergatura saptamanala am gasit deja o alta locatie, mult mai decenta. Piata libera are avantaje, prostia se plateste.