Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Da-mi banii acu', ca vedem noi cum facem

Stire pe o agentie de presa: "Principalii operatori de cablu tv, UPC şi RCS & RDS, nu se consideră vizaţi de afirmaţiile preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), potrivit cărora este anormală şi abuzivă încasarea în avans, de către firmele de cablu tv şi telefonie, a banilor de la abonaţi".

Reflexele de tip Caritas inca supravietuiesc. Tu m-ajuti pe mine cu niste bani imprumut, eu fac tot posibilul sa te-ajut pe tine cu un serviciu despre care iti promit 100% iti dau si cuvantul daca vrei ma jur pa tot ce vrei tu ca o sa-ti mearga in fiecare zi a lunii care urmeaza n-o sa pice reteaua nici o secunda nu nu si daca pica ma jur pa ce vrei tu ca vin si iti calculez pana la ultimul banut cati bani am sa-ti dau inapoi. Da' nu ti-i dau.