Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Ce mai conteaza micile exagerari in publicitate?


Ce-au inteles 2 ziaristi dintr-o minunatie de mail de promovare. Discutie pe messenger cu amicul Tase de la apropo.ro

Dragos: uite ce am primit
Dragi colaboratori,

avem placerea sa va invitam la lansarea CITY CINEMA - un nou cinematograf in sistem multiplex, cu 4 sali a cate 138 de locuri, situat in complexul CITY MALL de la Eroii Revolutiei, la numai 5 minute de Piata Unirii.

Veti gasi atasate prezentarea CITY CINEMA si programul filmelor din prima saptamana, 24.11 - 30.11.2006.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.citycinema.ro sau sa ne contactati.

mihai: 5 minute de piata unirii? cat tupeu :))
Dragos: da, de asta m-am enervat shi eu
Dragos: shi am tzipat pe aici prin redactzie]

PS. pt cei nefamiliarizati cu geografia Bucurestiului: intre Unirii si Eroii Revolutiei n-ai cum sa faci 5 minute nici daca esti homeless si dormi la metrou, si cand ai chef sa vezi un film la mall doar te rostogolesti din cutia de carton de langa shina in primul tren care opreste la peron. Sa nu mai zic de faptul ca publicul-tinta al cinema-ului de mall vine de regula cu masina la film, iar intre Unirii si CityMall, cu nou anuntatele lucrari de la Eroii Revolutiei, spre seara vei face minim o jumatate de ora.

Iar faza cu 5 minute de Unirii, sa zicem ca daca aveam o minima curiozitate sa vad cum arata noul cinema din City Mall, mi-a amanat-o pe termen nedeterminat.