Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Bucureşti. Vânt puternic. Blog-ul rezistă.

O definiţie "de specialitate" spune că, pentru a-şi merita numele in adevăratul sens al cuvântului, orice blog trebuie actualizat cel puţin o dată pe lună. Probabil special ca să nu mă încadrez în această regulă, public un nou post la o lună şi o zi de la precedentul.

A fost o perioadă de agitaţie, în care am făcut trecerea de la revista BusinessMagazin către alte proiecte, ceva mai personale.

Celor care m-au anunţat că stau cu ochii pe blog "ca pe butelie" ca să afle cu ce mă voi ocupa de acum înainte vă promit că în curând veţi afla. Ceilalţi, mai puţin interesaţi de aceste aspecte, staţi liniştiţi. Blogul va rămâne unul în care veţi putea citi în continuare "păreri competente despre lume şi viaţă". Nu de alta, dar în ultima luna s-au strâns câteva... (apropo, cel mai mult m-a enervat campania Mari Români şi ale sale panouri comuniste şi probabil foarte scumpe cu "Votaţi Antonescu!", "Votaţi Eminescu!"; până la urmă, ca-n viaţă, a câştigat outsider-ul Fane Babanu'; n-a fost el prea credincios unei singure femei, dar spre deosebire de Clinton a avut un PR profesionist).