Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Am lansat DailyBusiness.ro


Am lansat DailyBusiness.ro, un site cu stiri, analize, comentarii si servicii premium de business, dedicat oamenilor de afaceri si tuturor celor interesati de mersul comunitatii de business.

Este un pariu pe care il pun cu mine insumi, pentru ca presupune mai multa munca si dedicare decat task-urile pe care le-am avut pana acum in presa, la Ziarul Financiar si Business Magazin. Cele doua publicatii de mai sus sunt de altfel locurile unde am invatat aproape de la zero sa fiu jurnalist si am pe-acolo multe "datorii" morale catre profesionisti precum Victor Kapra, Cristian Hostiuc sau Mona Dirtu.

DailyBusiness este pentru mine si un pas catre mediul online, despre care sunt convins ca va fi "teava" prin care ne vom informa si distra tot mai mult de-acum inainte. Tocmai pentru ca Internetul este viitorul, DailyBusiness va contine si o serie de servicii online din familia Web 2.0 (intre noi fie vorba, pentru inceput va recomand blogurile de business).

Cam asta era marele mister. V-am zis doar ca nu e mare lucru ;)