Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Un meci ne-românesc: 4 goluri din 7 şuturi

Dinamo Kiev - Steaua 1-4.

Ceva se întâmplă cu Steaua. Eficienţă maximă: 4 goluri, din care 3 au fost din faze fixe - corner, aut şi lovitură liberă. Adică faze din care de obicei românii iau goluri în loc să dea.

Trei remarcaţi:
A jucat excelent Neşu, care a fost un kamikaze-erou: cu cartonaş galben luat în minutul 10, nu s-a înmuiat şi a continuat să atace la limită riscând mereu eliminarea.

Dică a fost inert majoritatea timpului, dar a lovit când a avut ocazia. Site-ul UEFA l-a numit omul meciului.

Badea a muncit mult şi insistenţa i-a fost premiată cu un gol cum marcau numai Jean Pierre-Papin sau Van Basten.

--

Ghinion pentru ProTV, care insistă să nu le spună telespectatorilor scorurile de la celelalte meciuri, ca să nu-i scadă audienţa la rezumatele de după miezul nopţii.
Jucătorul Vali Badea, intervievat imediat după meci de Mihai Mironică, s-a apucat să spună o frază groaznică: "Având în vedere că Lyon a câştigat cu Real Madrid cu 2-0...". Restul nici nu mai conta, Mironică nu şi-a putut ascunde dezamăgirea: "Vali, ne-ai stricat surpriza". Halal surpriză în epoca Internetului, numai cine nu vrea nu află rezultatele în timp real. O bilă neagră într-o transmisie în general foarte bună a ProTV.