Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

The Insider


Vineri seară, Antena1 a dat filmul The Insider, care n-ar trebui ratat de nici un student la jurnalism. Sunt acolo mici lecţii, cu Pacino ca profesor (în film îl joacă pe producătorul emisiunii 60 Minutes de la CBS), despre ce înseamnă documentarea unei investigaţii, protejarea surselor, negocierea cu factorii de presiune (de la patronii televiziunii până la 'grupurile de interese' care vor ca ancheta să eşueze), competiţia dură şi colaborarea cu alţi jurnalişti şi alte instituţii de presă.

Mai multe amănunte interesante despre film şi legătura cu cazul real, pe Wikipedia.

Cât am fost în FJSC nu am avut ocazia să-l vedem la nici un curs/seminar. Brăduţ şi George, poate remediaţi voi situaţia pentru studenţii de acum. Mai ales că aşa cum reiese şi din certurile de pe bloguri în legătură cu admiterea de anul ăsta, sunt unii (eu nu cred că majoritatea) care ajung în facultate fără să ştie ce-i aşteaptă de fapt "în câmpul muncii".