Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Atenţie cu regulile occidentale pe scări!


Ar trebui să fie foarte simplu. Locuitorii din Paris, Londra, Barcelona au priceput fără excepţie. În Bucureşti e mai greu.

La scările rulante de la metrou, pe dreapta treptelor sunt desenate două tălpiţe galbene una lângă alta, deci acolo trebuie să se plaseze leneşii care vor să se plimbe cu scările rulante fără să dea din picioare. În schimb, pe stânga sunt desenate două tălpiţe una deasupra celeilalte. Deci, pe-acolo este drumul celor care poate mai au şi altă treabă în ziua aia şi vor să urce mai repede.

Hai să ne mişcăm mai cu talent, că uite-aşa au trecut 17 ani în care am tot aşteptat degeaba să se mişte odată ăia de sus...

PS. Dintr-un studiu de specialitate făcut de mine prin observări personale de câteva luni încoace, în 98% din cazuri în capătul şirului care ar trebui să urce mai repede dar nu poate, pentru că cineva blochează sus, se află o femeie. La volan mai înţeleg, dar nici pe jos?!