Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Steaua si Generatia vestilor bune

Romania de azi nu mai e cea de acum 10 ani - o idee prezentata interesant intr-un editorial din Business Magazin ma duce cu gandul la meciul de diseara Steaua - Standard Liege, decisiv pentru calificarea in Liga Campionilor (pentru cei mai nepriceputi la fotbal, Liga e un fel de Paradis fotbalistic si financiar).

Fac o paralela cu ultimul paragraf din editorialul cu pricina, cu adaugirile mele.

<<< Acum vine o noua generatie (a se citi: Goian, Paraschiv, Nicolita, Ochirosii), care nu mai traieste cu spaima cresterii cursului (incasarii unei carute de goluri de la te miri cine) si cu cosmarul inflatiei (eliminarii din primele tururi preliminare). Pentru ei, consumul (golul) este ceva cotidian, au unde sa munceasca pe bani mai multi, iar cine-i la putere (Gigi) nu mai conteaza atat timp cat euro e stabil (echipa joaca bine) si poti sa-ti iei credit (sa te califici in Liga Campionilor) fara probleme. >>>

Diseara de la 20.30 aflam daca Steaua face deja parte din Generatia vestilor bune sau mai avem de asteptat.