Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Latră baronul local în Giurgiu

O echipa de filmare de la Antena 3 a luat-o in freza aseara de la nevasta primarului din Giurgiu (inregistrare video pe site-ul Antena3) pentru ca au filmat niste garduri/curti/cladiri care ar fi fost mai bine (pentru tovarasul primar) sa nu apara la TV - alte detalii . Cumva si-au salvat caseta si au intrat cu imaginile la scurt timp de la incident, la stirile de la ora 19.

Azi, purtatorul de cuvant al PNL Giurgiu a facut o conferinta de presa. Timp de 20 de minute, a avut mai multe raspunsuri (pentru ca reporterul Antena 3 nu l-a slabit deloc) la intrebarea "Vi se pare normal ca o echipa de filmare sa fie agresata de sotia primarului pe domeniul public?"

1. Incidentul a avut loc pe o strada din afara orasului Giurgiu, nu in Giurgiu, asa ca nu intelege de ce este acuzat primarul orasului.

2. Antena 3 a avut un fel de "informatori" (nu a folosit cuvantul asta, dar asta era ideea) pentru ca au gasit repede si usor toate obiectivele pe care voiau sa le filmeze.

3. Echipa Antena 3 a fost cea care a agresat... dreptul la intimitate al familiei primarului.

4. Nu intelege cum au intrat asa de repede la stiri cu imagini mai vechi in care domnul primar se certa cu un alt ziarist, intr-o conferinta de presa in care a vrut sa-l dea pe-ala afara din sala probabil pentru ca filma prea insistent. Singura lui explicatie este ca Antena 3 a premeditat tot incidentul si au avut pregatite imaginile acelea mai vechi ca sa intre imediat cu ele la stirile de la 19.

Destul de multe idei interesante pentru o conferinta de doar 20 min, nu? Omul se pare ca nu a aflat inca mai multe lucruri:

- ca politicienilor ar trebui sa le fie restrictionat total sau aproape total dreptul la intimitate pentru ca sunt alesi de noi si avem dreptul sa-i controlam (prin intermediul presei) cu camerele de vederi sau cu pixul si carnetelul cand vrea muschii nostri
- ca televiziunile folosesc arhive si la nevoie pot sa scoata in cateva minute casete cu imagini mai vechi. face parte din meserie.
- ca intrebarea "Cine v-a adus pe voi aici?", repetata cu incapatanare de sotia primarului in timp ce dadea pumni si palme peste camera tv, NU este esentiala in cazul de fatza.