Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

GSP sare la cap cu un site de bloguri

Gazeta Sporturilor e in avangarda cu site-ul de bloguri www.blogsport.ro dedicat editorialistilor ziarului si proaspat lansat (nu stiu cand exact, eu l-am vazut azi). Citez din auto-descrierea facuta de "editorialista" Maria Andries pentru ca mi-a placut:

"Am vazut primul meci de fotbal cind aveam 3 ani. Nu va ginditi ca eram precoce! Merita sa vad o repriza de fotbal pentru ca urma pauza, in care TVR-ul difuza o reclama animata pentru CEC. Eram fericita ca pot sa vad desene animate!" Maria, vezi sa nu-i dai iar apa la moara lui Gigi si Mitica...

Mai au blog: Tolontan, Ioanitoaia, Buzarin, Geambasu si altii, in total 8. Neobisnuit pentru GSP este ca au si ei in sfarsit un site care arata bine, poate din simplul motiv ca design-ul e simplu (ar mai fi campionate.ro care arata binisor). Nu de alta, dar GSP.ro este pur si simplu ingrozitor. Aseara am intrat la vreo ora dupa ce s-a terminat Romania-Cipru 2-0 sperand sa gasesc si eu o cronica ceva sa aflu cum a jucat Romania. Vorba lui Caragiu - Am privit luciul site-ului, si am zis: Azi, Canci! Nu stiu daca exista sau nu acea cronica, dar mi-a fost imposibil sa ma descurc prin multimea de articole aruncate haotic, femei dezbracate, concursuri, link-uri si arhive.

Asa ca, la mai mare cu blogurile alea si poate se contamineaza putin si GSP-ul, ca asa se aude prin targ. Gusti, ai legatura!