Mihai Musatoiu


I am currently attending the Bachelor of Science program, with specialization in Software Engineering, at Blekinge Tekniska Högskola (BTH) in Southern Sweden. BTH is ranked as number 5 in the world among the top institutions in the field of systems and software engineering by the "Journal of Systems and Software".

What I did in the past
I have a 7 years long experience in Romania as a communication specialist with an established background in publishing, media and advertising businesses. I currently provide consultancy to communication, writing and editing projects in Sweden, the U.S. and Japan.

More on my Linkedin page

Sa ne dam pe gheata pe A1 si A2

Azi, 70 de masini lovite in accidentele de pe Bucuresti-Pitesti (carambol din cauza poleiului, asfaltul nu a fost curatat/tratat cu materiale antiderapante), si culmea, aproape in acelasi timp, alt accident similar pe autostrada Bucuresti-Constanta.

Dupa nenorocirile de asta vara, cu fumul de la miriste, Politia inghite galusca inca o data.

Interesant este ca accidentele au avut loc aproape simultan, pe ambele autostrazi. Coincidenta sau Dumnezeu care nu da cu parul? Ceva imi spune ca daca aveam 20 de autostrazi (gluma buna pana aici) se intamplau simultan accidente similare pe toate 20. Asta doar asa, ca sa priceapa toti prostii ca nu, nu e o simpla coincidenta. Se numeste incompetenta si este mult mai greu de rezolvat decat reaua-vointa. Pentru ca oamenii ar vrea sa faca treaba, dar nu pot/nu stiu cum. Sa-i ajutam. Se numeste pensie.